Chat with us, powered by LiveChat

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (KVKK) BİLGİLENDİRME METNİ

Mekanito.com

Bu metin, KVKK kapsamında şirketimiz Mekanito.com tarafından kişisel verilerin işlenmesi hakkında bilgi vermek amacıyla oluşturulmuştur.

1. Veri Sorumlusu
Mekanito.com
Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi No:26 
34750 Ataşehir/İSTANBUL
Telefon: 0 2168240444
E-posta: info@mekanito.com
2. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları
Şirketimiz, aşağıdaki amaçlarla kişisel verilerinizi işleyebilir:

Müşteri ilişkileri yönetimi
Satış ve pazarlama faaliyetleri
Talep ve şikayet yönetimi
Çalışan ve iş başvuruları yönetimi
Hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi
3. İşlenen Kişisel Veri Kategorileri
Şirketimiz, aşağıdaki kişisel veri kategorilerini işleyebilir:

İletişim Bilgileri: Ad, soyad, adres, telefon numarası, e-posta adresi

Finansal Bilgiler: Kredi kartı bilgileri, banka hesap bilgileri hiç bir şekilde kayıt altına alınmamaktadır.
4. Kişisel Verilerin İşlenme Hukuki Sebepleri
Şirketimiz, kişisel verilerinizi aşağıdaki hukuki sebeplerle işleyebilir:

Sözleşmenin ifası
Hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi
İlgili kişinin açık rızası
5. Kişisel Veri Saklama Süreleri
Kişisel veriler, işleme amaçlarına uygun olarak ve ilgili mevzuata göre belirlenen süre boyunca saklanacaktır.

6. Kişisel Veri Sahibinin Hakları
KVKK kapsamında kişisel veri sahipleri olarak, aşağıdaki haklara sahipsiniz:

Bilgi edinme hakkı
Kişisel verilere erişim hakkı
Kişisel verilerin düzeltilmesi
Kişisel verilerin silinmesi
Kişisel verilerin işlenmesine itiraz etme hakkı
Bu haklarınızı kullanmak için [Mekanito.com'a başvurabilirsiniz.

7. Güvenlik ve İlgili Politikalar
Şirketimiz, kişisel verilerin güvenliğini sağlamak amacıyla uygun teknik ve idari önlemleri alır. Ayrıca, hizmet sözleşmemize https://mekanito.com/page/hizmet-sozlesmesi göz atabilirsiniz.

Bu bilgilendirme metni, politika ve uygulamalarımızdaki değişikliklere bağlı olarak güncellenebilir. Güncel metni web sitemizden takip edebilirsiniz.

İletişim
Eğer kişisel verilerinizi ilgilendiren herhangi bir konuda daha fazla bilgi almak veya haklarınızı kullanmak istiyorsanız, info@mekanito.com posta adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Son güncelleme tarihi: [02.01.2024]

Anasayfa Kategoriler 0 Favoriler Profilim
Kategoriler
Favoriler
Loading...